Teija Österlund ja Krista Virtanen-Olejniczak: Naistenpäivänä Minna katsoisi myös kirkkoa

Työelämässä naisten asema on Suomessa edelleen paljon heikompi kuin miesten. Miesten ja naisten välinen palkkaero on yhä säilynyt. Euroopan tasa-arvoinstituutin (EIGEn) mukaan esimerkiksi Suomen pankin johtokunnassa on entistä vähemmän naisia ja urheilu- ja liikuntajohtaminenkin jakautuu Suomessa sukupuolen mukaan.

Minna Haavisto: Suomen etu on olla puhtaan teknologian edelläkävijä

Suomen kansantaloudelle ja ympäristölle ei ole eduksi se, että jäädään odottelemaan, josko joku muu tekisi asialle jotain. Meille on eduksi olla edelläkävijä puhtaan teknologian kehittämisessä ja soveltamisessa. Näyttämällä esimerkkiä, voimme vaatia myös muilta vastaavia toimia. Ensi kesänä alkava EU-puheenjohtajakausi antaa Suomelle hyvän mahdollisuuden toimia suunnannäyttäjänä Euroopassa.  

Henry Merimaa: Vanhat ovat täysivaltaisia toimijoita

SK:n tekstaripalstalla kyseltiin miten puolueet ovat huomioineet yli 65-vuotiaat äänestäjät. Kysymys on aiheellinen, koska keskustelu vanhusväestön asemasta on vilkasta ja varsinkin vanhojen hoitotarpeet lisääntyvät iän myötä. Se vaatii yhteiskunnallisia, kestäviä ratkaisuja, joissa ihmisten huomioiminen ja arvostavuus otetaan itsestään selväksi lähtökohdaksi.

Eduskuntavaalit 2011

Seuraavat ehdokkaat on valittu Porin seudun vihreiden edustajiksi tuleviin eduskuntavaaleihin 2011. Onnea ja menestystä kaikille ehdokkaille!     Satakunnan vihreiden eduskuntavaaliohjelma 2011     Eduskuntavaalien rahoitus 2011   Mia...