Porin seudun Vihreät on nimennyt 62 kuntavaaliehdokasta Poriin, mikä on enemmän kuin koskaan aiemmissa vaaleissa. Ehdokasasettelun jatkoajalla listalle saatiin kahdeksan uutta vihreää ehdokasta.

– Kuntavaalityöryhmä ja muut ehdokkaita hankkineet ovat tehneet mahtavaa työtä ja saaneet vielä näin monta uutta ehdokasta listalle. Olemme nyt ylittäneet kaikki aiemmat ennätyksemme ja lähdemme vaaleihin todella upealla listalla. Meillä on hyvät edellytykset nostaa paikkamääräämme valtuustossa ja sitä kautta vaikuttaa vihreille tärkeisiin asioihin, kuten päätöksenteon avoimuuteen, koulutukseen panostamiseen ja hyvinvoinnin edistämiseen – ilmasto- ja ympäristöasioita unohtamatta, toteaa Porin seudun vihreiden puheenjohtaja Jarkko Santala.

Listan uudet ehdokkaat ovat Inkeri Hannula (sit.) (erityisopettaja, erä- ja luonto-opas), Anu Ikonen-Kullberg (kauppatieteiden maisteri, lehtori), Tarja Linnanketo (psykiatrinen sairaanhoitaja, herastuomari), Mika Merikaita, (muusikko, freelancer), Piia Risku (biologian opettaja, FM), Tarja Ruotsalainen (tradenomi, lähihoitaja), Ari W. Sulin (sit.) (dr.med., kehitysvammalääkäri), Petri Vallinsalo (rakennusinsinööri).