Porin seudun Vihreät ry valitsi syyskokouksessaan uuden hallituksen ja puheenjohtajan.  Puheenjohtajana vuonna 2019 jatkaa 27-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti Juuli Ojansuu.

Ensi vuodesta tulee ainutlaatuinen, kun puoluekokous järjestetään Porissa 15.-16.6. Luvassa on tärkeitä henkilövalintoja. Puolueelle valitaan mm. uusi puheenjohtaja ja puoluesihteeri. Kaikkien katseet ovat suunnattuna Poriin kyseisenä viikonloppuna, kertoo Juuli Ojansuu.

Vuoden 2019 toimintasuunnitelman painopiste on erityisesti eduskuntavaaleissa, jotka yhdessä eurovaalien ja mahdollisten maakuntavaalien kanssa muodostavat tapahtumarikkaan vaalivuoden.

Kiinnostus vihreää politiikkaa kohtaan näkyy Porin seudulla vahvemmin kuin koskaan. Toiminnassa on mukana paljon uusia jäseniä ja aktiiveja, jotka haluavat panostaa koulutukseen, torjua ilmastonmuutosta ja ehkäistä syrjäytymistä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin, iloitsee Ojansuu.

Hallituksen jäseniksi vaalin jälkeen valittiin Susanna Kivimäki, Jari Känä, Jarmo Murro, Maarit Rintala, Jarkko Santala ja Heidi Teinonen.