Suomen ympäri seikkaileva Vihreiden vaalibussi saapuu Poriin torstaina 9.3.2017 klo 15. Bussi parkkeeraa Kauppakeskus Puuvillan Lusikkalinnan parkkipaikalle. Tervetuloa nauttimaan kupponen kahvia ja keskustelemaan Porin kaupungin kehittämisestä! Paikalla on myös Vihreiden puoluesihteeri
Lasse Miettinen.

Vihreää tapahtumaa riittää myös Puuvillan kauppakeskuksen seinien sisäpuolella. Musiikki soi ja tanssijalan vipattaessa voi jalalla laittaa koreasti. Henry Merimaa jututtaa kanssaehdokkaitaan lavalla pitkin iltapäivää.

Iltapäivän ohjelma:
klo 15.30 alkaen bussista tarjotaan kahvia porilaisille
klo 16 Henry Merimaa jututtaa porilaisia vihreitä ehdokkaita Puuvillan lavalla
Lisäksi Tuomas Koivuviita bändeineen soittaa tanssimusiikkia ja yleisö voi tanssia lavan tuntumassa.

Tervetuloa tapaamaan ehdokkaita, tanssimaan ja nauttimaan iltapäivästä! Seuraa tapahtumaa Facebookista.
Tapahtuma on osa #VIHREEPORI-kampanjaa