Vihreä puoluevaltuuskunta kokousti Porissa 28.2.-2.3.2014, ja myös Posevi osallistui viikonlopun tapahtumien järjestelyihin. Eetunaukion toritapahtuman (la 1.3.) puhujiksi saapuivat ministerit Ville Niinistö ja Pekka Haavisto sekä runsaslukuinen joukko vihreitä eurovaaliehdokkaita – Touko Aalto, Outi Alanko-Kahiluoto, maakunnan oma ehdokas Anne Bland, Satu Haapanen, Saara Ilvessalo, Maria Ohisalo, Ozan Yanar sekä viimeisimpänä ehdokkuutensa julkaissut Heidi Hautala. Päivä oli aurinkoinen ja teltalle kokoontui mukavasti niin ohikulkevaa kuin erikseen paikalle saapunutta yleisöä.

Posevilaisia osallistui myös jäsenistölle avoimiin puoluevaltuuston kokouksiin.

Kokousten yhteydessä julkaistiin Satakunnan piirin uuden toiminnanjohtajan valinta. Valituksi tuli turkulainen Vaula Metso. Tervetuloa!

Valtuuskunnan vierailu sai kiitettävästi palstatilaa paikallismediassa, ja järjestelyt paljon kiitosta muualta saapuneelta vihreältä väeltä.

Kiitokset kaikille osallistuneille!