Missä mennään uusiutuvien energioiden saralla tällä hetkellä? Viimeisimmät uutiset tuulivoimasta, biokaasusta, aurinkosähköstä ja maalämmöstä Ravintola Liisanpuiston auditoriossa maanantaina 7.10. klo 16 – 18!

 

Porin seudun Vihreät järjestää yhdessä kaupungin ympäristöviraston, Energiaviisas Porin seutu- ja Energianeuvonta Satakunnassa – hankkeiden kanssa uusiutuvien energiamuotojen illan. Tilaisuuden avaa kansanedustaja, vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja Oras Tynkkynen ja kuulemme uusiutuvista energiamuodoista alan asiantuntijoiden kertomana.

 

Tuulivoima: Anni Mikkonen / Suomen Tuulivoimayhdistys ry

Maalämpö: Petri Ranne / Geolämpö Oy

Aurinkoenergia: Suvi Karirinne / SAMK:n tutkimus- ja osaamiskeskusvastaava

Biokaasu: Kaisa Suvilampi / Vambio Oy

 

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille uusiutuvista energiamuodoista kiinnostuneille, tervetulleita ovat myös esim. rakennusalan ammattilaiset. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

https://www.facebook.com/events/1386984651534936/