18.7. – 20.7.2007 Porissa järjestettävä SuomiAreena-tapahtuma kerää nyt toista kertaa yhteiskunnallista keskustelua helposti lähestyttäviksi tilaisuuksiksi Pori Jazz-juhlien aikaan. Tapahtuman kotisivulita osoitteesta http://www.suomiareena.fi/ löytyy tarkempi ohjelma ja aikataulut. Vihreiden edustajia osallistuu seuraaviin keskusteluihin:

Ke 18.7.
Klo 10.30
Eeunaukiolla puoluejohtajien (ml. Cronberg) HydePark keskustelu puolueiden nykytilasta

klo 16.00
Porin teatterin kahviossa ViSIon Itämeren energiaratkaisut-keskustelu, jota juontavat piirin vpj Jenni Sainala ja Ville Ylikahri. Suomea paneelissa edustaa Heidi Hautala.

Klo 18.00
Cafe Jazzissa (Eteläranta 6) Tarja Cronberg tapaa Satakunnan Vihreitä. Vapaamuotoisen, kaikille avoimen keskustelun teemana on työelämän kehittäminen ja perusturvauudistus. Emäntänä toimii Mia Fagerlund.

Muista myös:
20.7.
klo 10-18 ViNo tempaisee yhdessä yli 20 muun porilaisjärjestön kanssa Satakunnan ensimmäisellä Mahdollisuuksien Torilla Porin torilla. Kaikki paikalle tutustumaan maailman menoon ja vaikuttamismahdollisuuksiin kansalaisjärjestöjen ja poliittisten nuorisojärjestöjen näkökulmasta!