Koko Porin vihreä valtuustoryhmä hakee jatkokautta. Vihreät julkaisivat keskiviikkona valtuutettujen Sanna Grönmarkin, Anne Liinamaan ja Kaarina Rannen ehdokkuudet. Aiemmin ehdokkuutensa on julkistanut myös varavaltuutettu Tapio Meri.

“Meidän katseemme ovat tulevaisuudessa – niin vaalikampanjan kuin politiikan suhteen. Politiikan tulee olla avointa, reilua ja osallistavaa.  Meillä on hieno joukko eri ikäisiä ja erilaisista ammattiryhmistä tulevia ehdokkaita. Vihreiden valtakunnallisen kannatuksen nousu rohkaisee meitä ennennäkemätöntä vihreään vaalimenestykseen Porissakin”, toteaa valtuustoryhmän puheenjohtaja Anne Liinamaa.

Keskiviikkona pidetyssä yleiskokouksessa Porin seudun Vihreät nimesivät joukon uusia ehdokkaita kevään kuntavaaleihin. Tällä hetkellä Vihreillä on Porissa 31 ehdokasta.

Porin seudun Vihreiden varapuheenjohtajaksi Juuli Ojansuu

Porin seudun Vihreät ry on valinnut hallituksen varapuheenjohtajaksi Juuli Ojansuun. Ojansuu on humanististen tieteiden kandidaatti ja hän suorittaa parhaillaan maisterivaiheen opintoja Turun yliopistossa. Yhdistyksen sihteeriksi kokous valitsi Iiro Ikosen. Muut hallituksen jäsenet vuonna 2017 ovat Merja Brander, Jere Kuusinen, Anne Liinamaa ja Heidi Teinonen. Puheenjohtajana jatkaa Laura Pullinen.