Porin seudun Vihreät ry valitsi syyskokouksessaan 17.11. hallituksen vuodelle 2017. Kuusijäsenisestä hallituksesta uusia toimijoita on puolet. Puheenjohtajana jatkaa Laura Pullinen. 

Vuonna 2017 hallituksessa toimivat uusina jäseninä Merja Brander, Jere Kuusinen sekä Juuli Ojansuu. Hallituksessa jatkavat vuoden 2016 jälkeen Iiro Ikonen, Anne Liinamaa ja Heidi Teinonen. 

Syyskokous nimesi myös joukon uusia kuntavaaliehdokkaita yhdistyksen toiminta-alueelle. Uudet ehdokkaat Porissa ovat Satu Evilampi, Niina Inberg, Ritva Koistinen, Ritva Lepistö sekä Tapio Meri. Ulvilassa kuntavaaliehdokkaiksi nimettiin Sakari Aalto ja Merja Brander, Harjavallassa Henry Flinkman ja Marjo Siikavirta.

Jäsenistön aktivointi, yhdessä tekeminen ja vastuun jakaminen ovat ensi vuoden toimintasuunnitelman kantavia teemoja. Hyväksytyssä toimintasuunnitelmassa suurta roolia näyttelee ensi kevään kuntavaalit. Tulevana vuonna yhdistys panostaa viestintään sekä jäsenhankintaan.

oras_facebook_cover