Porin s
eudun Vihreiden ja Porin kaupungin ympäristöviraston järjestämä linturetki onnistui erinomaisesti. Liki kolmekymmentä linturetkeilijää käyskenteli suotuisassa sunnuntaisäässä opas Tapio Meren johdolla. Retken aikana kuultiin myös Meren tulkinta Lauri Viidan Pohjan satakieli -runosta. Havaintoja tehtiin yli kolmestakymmenestä lintulajista.

Näitä olivat (esiintymisjärjestyksessä): sinisorsa, kalalokki, räkättirastas, naakka, peipponen, sinitiainen, tervapääsky, kottarainen, mustavaris, naurulokki, talitiainen, meriharakka, pajulintu, lehtokerttu, ruokokerttunen, satakieli mustapääkerttu, kirjosieppo, rantasipi, pikkutikka, punakylkirastasm kalatiira, västäräkki, punavarpunen, viitakerttunen, keltasirkku, joutsen, kiuru, fasaani, telkkä ja naurulokki.

Kiitos kaikille osallistujille mukavasta retkestä!