11. lokakuuta 2010 · 18:00 – 20:00
Risto Ryti-salin auditorio, Risto Rytin katu 70

Linkki – Risto Rytin katu 70, (sama katunäkymänä).

Sodat, luonnonkatastrofit, terrorismi, nälänhätä, pakolaisvirrat, liikemaailman epäoikeudenmukaisuudet… tuttuja näkyjä televisiosta. Mutta ovatko ne niin tuttuja, että katsoja turtuu ja vaihtaa kanavaa? Vai aiheuttaako toisen kanssaihmisen hätä tarpeen toimia?

 

Suomen Punaisen Ristin Spirit-hankkeen, Sataedun maahanmuuttoyksikön ja Huittisten Vihreiden yhteistyössä järjestämässä avoimessa tilaisuudessa pohditaan ihmisten vaikuttamismahdollisuuksia kansalaisaktivismin, järjestötoiminnan, eettisen yritystoiminnan ja diplomatian keinoin.

 

Illan päävieraana on kansanedustaja ja Afrikan rauhanneuvottelija Pekka Haavisto. Haavistolla on vuosikymmenien laaja kokemus kansainvälisistä kehitys- ja ympäristökysymyksistä sekä maailman turvallisuusuhista. Työssään Afrikassa hän on onnistunut neuvottelemaan rauhansopimuksia diktaattoreiden, sissijohtajien ja merirosvojen kanssa ja hänellä on selkeä käsitys Afrikan pakolaisvirtojen taustoista ja ratkaisumahdollisuuksista.

 

Mikä siis saa ihmisen olemaan ihminen toiselle riippumatta toisen taustasta, ihonväristä, teoista ja motiiveista? Mitä yksi ihminen voi tehdä asioiden hyväksi?

 

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!

 

Lisätietoja: Anne Bland, 040-8525656 anne.bland[at]pp.inet.fi

 

Kimppakyydit Porista anna.tuli[at]vihreat.fi