TIEDOTE (17.8.2009)

Koulutuslautakunta teki Reilun kaupan kannatusryhmän aloitteesta päätöksen, jonka mukaan porilaiskouluille suositellaan hankittavaksi lukuvuonna 2009 – 2010 vain Reilun kaupan jalkapalloja. Päätöksellään koulutuslautakunta haluaa edistää Porin kaupungin toimintaa Reilun kaupan kaupunkina. Yksi osa kehittämistä on siirtyminen vuosittain jonkin uuden tuotteen osalta ostamaan vain Reilun kaupan sertifikaatilla varustettuja tuotteita.

Koulutoimi on yhdessä Porin seudun vihreiden, kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajien ja liikuntatoimen kanssa hankkinut kouluille malliksi 100 kappaletta jalkapalloja. Porin seudun vihreiden PJ Maria Väkiparta, kaupunginvaltuuston PJ Krista Kiuru ja VPJ Aki Nummelin luovuttivat jalkapallot koulujen käyttöön Koulutusvirastossa 17.8.2009.

Lisätietoja Reilu Pori -hankkeesta: www.reilupori.fi