(TIEDOTE 21.12.2008)

tapio_meri.jpgVihreän liiton Satakunnan piirin syyskokous valitsi 21.12 uudeksi puheenjohtajaksi Tapio Meren Porista (varalla Maria Väkiparta). Hallituksen muut jäsenet kaudelle 2009 ovat Ilkka Kekki Raumalta (Sarianne Karikko), Heli-Pirvi Karjalainen Kankaanpäästä (Irmeli Elomaa), Irene Saarinen Nakkilasta (Ari W. Sulin), Riku Huilla Merikarvialta (Arvid Saarinen) sekä Porista Mirko Niittumäki (Janne Sjöholm), Anne Liinamaa (Marjaana Santavuo) ja Esa Rintala (Marika Nirhamo). Syyskokoksessaan Satakunnan vihreät asettivat tavoitteekseen saada vihreän europarlamenttivaaliehdokkaan Satakunnasta.

 

Satakunnan vihreät nuoret ja opiskelijat valitsivat syyskokouksessaan yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi porilaisen Mirko Niittumäen, 23. Niittumäki opiskelee Jyväskylän yliopistossa valtio-oppia ja on aikaisemmin toiminut mm. Jyväskylän yliopiston opiskelijapolitiikassa.

Satakunnan Vihreiden Naisten syyskokous valitsi 9.12. hallituksen vuodelle 2009 Anne Liinamaan (pj), Satu Hartellin, Heli Isoviikin, Marika Nirhamon, Terhi Raution ja Marjaana Santavuon.