(TIEDOTE 19.12.2008)

mia_f_uusi.jpgmaria_vakiparta.jpgPorin seudun vihreiden syyskokous valitsi 19.12. hallitukseen kaudelle 2009 Porista Anne Liinamaan, Tapio Meren, Esa Rintalan, Maija Saaren, Arvid Saarisen, Tiia Saarisen ja Maria Väkiparran sekä Ulvilasta Heikki Rantalan ja Risto Nevalaisen. Puheenjohtajaksi valittiin Väkiparta ja varapuheenjohtajaksi Rintala. Syyskokous vahvisti myös luottamuspaikkajaon: kaupunginhallitukseen kaudelle 2011-12 esitetään Mia Fagerlundia ja valtuuston toiseksi vpj:ksi Maria Väkipartaa (2009-2010). Ympäristölautakunnan puheenjohtajaksi esitetään varavaltuutettu Tapio Merta.

 

 

Lautakuntapaikat esitetään jaettavaksi seuraavasti:

Koulutuslautakunta Marika Nirhamoa (Sari Nyberg-Tuominen)

Ateria-, puhtaus- ja kiinteistönhoito-palveluliikelaitoksen johtokunta Satu
Hartell (Anna Tuli)

Perusturvalautakunta Timo Aro (Esa Rintala)

Porin veden johtokunta Suvi Vehmanen (Tapio Meri)

Satakunnan ammattikorkeakoulun lautakunta Anne Liinamaa (Marjaana Santavuo)

Tekninen lautakunta Sanna Grönmark (Mirko Niittumaki)

Vapaa-aikalautakunta Erja Lehtonen (Arvid Saarinen)