Perjantaina 20.7.2007 klo 10–18 järjestetään Porin torilla ensimmäistä kertaa Mahdollisuuksien tori. Tapahtuman tavoitteena on tuoda esiin monikulttuurista ja suvaitsevaista Suomea, levittää tietoa vapaaehtoistyömahdollisuuksista ja nauttia eri kulttuureista. Mukana on yli 20 Porissa toimivaa järjestöä.

Torin täyttävät erilaisten kansalaisjärjestöjen ja yhdistysten kojut, joista löytyy paitsi tietoa toimintamahdollisuuksista myös taidokkaita käsitöitä ja työpajoja. Yhdistysten viihdykkeen lisäksi paikalla tulee olemaan teatteria, näyttelyjä, tulen nielentää, capoeiraa sekä perheen pienimmille mm. nukketeatteria.

Porin tapahtuma on osa valtakunnallista Mahdollisuuksien tori – verkostoa. Torien valtakunnallisena koordinaattorina toimii Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa.

 

Tervetuloa Porin Mahdollisuuksien torille löytämään uusia mahdollisuuksia!

 

Lisätietoja:
http://www.mahdollisuuksientori.fi/paikkakunnat/pori
Maria Väkiparta, mariavakiparta@hotmail.com, gsm 045-1369377