Tuija BraxTervetuloa maanantaina 17.6. klo 15:00 ravintola Kirjakauppaan (Antinkatu 10) kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista sisäilma-asioista! Tilaisuudessa puhuu kansanedustaja Tuija Brax aiheenaan ”Homeremontit nyt ja heti!” Tilaisuus on kaikille avoin ja kestää n. tunnin verran.

Tilaisuuden jälkeen teemme tutustumiskäynnin rakenteilla olevaan Porin Puuvillan kauppakeskukseen. Vain 15 nopeinta mahtuu tutustumiskäynnille mukaan, ilmoittautua voit toiminnanjohtajalle!

Tuija Brax on pitkän linjan vihreä kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu sekä entinen oikeusministeri joka haluaa puhtaamman ja oikeudenmukaisemman maailman. Hän on ollut mukana tekemässä vihreää politiikkaa lähes kaksikymmentä vuotta.

https://www.facebook.com/events/150972301755000/
Lisätiedot: toiminnanjohtaja Sarianna Trogen, puh. 045 136977