YK hieno?
NATO huono?
Vai mitä sanoo Pekka Haavisto?

Kulttuurin ja kansainvälisen politiikan ilta
To 5.1.2012 kello 18:00 – 21:00
Rakastajat-teatteri, Hilkka-näyttämö, Valtakatu 22, Pori
Vapaa pääsy

Torstaina 5. tammikuuta 2012 presidenttiehdokas Pekka Haavisto vierailee Satakunnassa. Illalla kello 18 alkavassa tilaisuudessa Porin Rakastajat-teatterissa keskustellaan Haaviston kanssa kansainvälisestä politiikasta.

Satakunnassa panostetaan lasten hyvinvointiin täällä ja muualla. Lähipäivinä juhlitaankin maakunnan Unicef-teemavuoden päättäjäisiä. Voiko Suomen presidentti työllään edistää lasten oikeuksia ja asemaa? Miten Pekka Haavisto toimisi maailman lasten hyväksi?

Suomi tavoittelee paikkaa YK:n turvallisuusneuvostossa. Haavisto on erikoistunut kansainvälisiin asioihin ja turvallisuuskysymyksiin. Mitä Suomen turvallisuusneuvoston jäsenyys merkitsisi ja miten Haavisto presidenttinä tukisi jäsenyyspyrkimyksiä?

Suomea on jo vuodet hivutettu lähemmäs Pohjois-Atlantin puolustusliitto Natoa. Pekka Haavisto luennoi säännöllisesti NATO-koulussa Oberammergaussa. Mitä se tarkoittaa? Kilpailijat väittävät häntä NATO-myönteiseksi, mutta mitä Haavisto itse NATOsta sanoo.

Tunnelmaa siivittää Sanna Grönmarkin, Jami Westergårdin ja Niko Huttusen groovysti svengaava Sumea-yhtye. Rakastajat-teatterin tunnelmallinen kahvio palvelee illan ajan.

Kulttuurin ja kansainvälisen politiikan illan järjestää Satakunnan Vihreät ry yhteistyössä Porin Seudun Vihreiden kanssa.

Lisätiedot:
Haastattelupyynnöt ja pressikuvat: kampanjäpäällikkö Riikka Kämppi 040 572 9733 / riikka.kamppi@haavisto2012.fi
Tapahtuma Facebookissa: http://www.facebook.com/events/295123027186355/ ja https://www.facebook.com/events/257926667602874/