Satakunnan Kansassa ja Satakunnan viikossa 07.09.2007 julkaistu mielipidekirjoitus:

Satakunnan neljän suurimman puolueen piirijärjestön miehinen johto haluaa  yhteisessä kannanotossaan kuudennen ydinvoimalan Kristiinankaupunkiin – hämmästyttävää. Meneekö maakunnalla niin surkeasti, että ydinvoima nähdään pelastavana enkelinä?

Satakunta tarvitsee yhteisiä kunta- ja maakuntarajat ylittäviä, laajan heijastusvaikutuksen omaavia hankkeita.  Porin on pidettävä jatkossa erityistä huolta maakunnan tulevaisuudesta ja hyvinvoinnista. Ydinvoimaa en näe parhaana keinona, realiteetit huomioiden.

Mieluummin neljän suuren kannattaisi pohtia ekologisia energiaratkaisuja, energian säästämistä ja uusiutuvaa energiaa tulevaisuuden mahdollisuuksina.

Mia Fagerlund
työterveyslääkäri
kaupunginhallituksen jäsen (vihr.)
Pori